Årets julbord!

Faktiskt årets första julbord och årets enda riktiga julbord (förutom julafton så klart).

Ja idag var det äntligen dags. Som vi har längtat Marie och jag. Sedan vi bokade bordet i oktober så har vi skickat varandra hundratals emojis med matsymboler, tomtar och granar haha. Men nu äntligen! Så i morse åkte julbroschen på!

  
Precis som förra året hade vi bokat in oss på Mr French som bjöd på julig entre!

  
Marie var söt i rött!!

  
Vi fyllde snabbt på tallrikarna!

  
  
Efter det kalla och varma klev vi in i lyckans land – godisrummet!!

  
  
  
Vi drog ut på sittningen så länge vi kunde – så pass att gästerna till nästa sittning började anlända :). Men vi kände oss inte riktigt färdigjulade så vi bestämde oss för att se ”en underbar jävla jul” på bio ännu en gång (vi hade båda sett den). Den var ännu roligare den här gången. 

  
En helt underbar dag helt enkelt 🙂

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *