Glöggdrinkar

Hade en supermysig dag igår! Vaknade tidigt och bakade och fixade och trixade! Färgade även utväxten på mig själv – så skönt!

  
Hela lyan var julpyntad!

  

Tände även det tredje ljuset en dag i förväg…

  
Mys i varje vrå

  
Vi började med kalla glöggdrinkar (blanda vit glögg, bubbel och sprite efter behag). Hade fuskat lite och köpt snittar och plock från Picard! Så smarrigt! Två kannor fick vi i oss ;). Haha spana in Max lilla nos längst nere i högra hörnet!

  


 Sedan var det dags att sätta sig vid det dukade bordet!

  
Jag hade dukat med min fina Hackefors servis som mormor samlade åt mig när jag var yngre. Älskar den!

  
Och jag hade bakat – t ex pepparkaksdrömmar! Så smarrigt! Recept hittar du här.

  
Och en ursmarrig saffransäppelkaka med mandelmassa. Har gjort den här flera gånger och receptet kommer från den underbara Mady By Mary. Jag kan varmt rekommendera den. Det är nog inte den sista jag gjort den här julen!

  
Vi hade så trevligt att jag glömde fota gästerna… Den enda som fastande på bild var Max – men det är ju inte fy skam det helller så söt som han är!

  

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *