Jul på NK

Eftersom att NK öppnar sin julskyltning på söndag så känner jag att det då är ok att börja lyssna på julmusik… håller mig några dagar till :-).

Gissa föresten vem som rusade till NK så fort Newport hade öppnat sin julshop? Jo jag så klart. Faktum är att jag har varit där två gånger. Men jag har bara köpt lite servetter. Jag har julsaker så det räcker och bli över och jag vill inte bli någon galen tomtetant :-). Hur som så är shoppen supermysig och inbjudande!

julshop

soffa

Det finns allt från guld…

guld

Till traditionellt rött

rött

De här kulorna hade jag kunnat klä en hel gran med 🙂

kulor

Haha ok det finns en sak jag skulle vilja köpa och det är den här tavlan. Bara att hänga upp så har man ”instant jul” liksom 🙂

tavla

 

 

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *