MIN helg!

Med betoning på MIN! Som jag har längtat efter denna helg. Den första sedan jag vet inte när… Som jag bara fick vara hemma och hade tid att hänga med mina vänner! De måste ha trott att jag trillat av pinn! I fredags blev det AW och middag på Pocket med ett skönt gäng! Igår åkte jag ut till Bromma och spanade in min kompis nya hus. Sedan avslutades helgen med tjejmiddag hos min syssling!

  
I dag har jag gjort massa ”måsten”… Eller ok jag började morgonen med två avsnitt framför Mad Men haha. Men sen blev det städning, handling och matlagning. Tog mig även ut och gick en timma. Första ordentliga prommen sedan operationen. Det gjorde bara liiiite ont. Och nuuuu ska jag njuta av två härliga tidningar. Sedan tidigt i säng för i morgon bär det av till Malmö och mina härliga kollegor… i ottan!

  

||||| 10 I Like It! |||||

En reaktion på “MIN helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *