Love your selfie!

Tjoho det är glest mellan inläggen här nu.., men det är sååå körigt! Hur som  – veckan kickstartade med en stor lansering för Pürminerals. Tur man har bra smink så att man kan dölja de värsta trötthetstecknen… men ringarna under ögonen är svåra att rå på 🙁

Tess

Men ibland kan det vara värt att vara lite trött. Det var så kul att få träffa tjejerna från Pürminerals i USA som var här på plats för att hjälpa oss. Lynnette (till vänster) har jag träffat förut – hon är deras utbildare! Men Tisha som är vår kontaktperson har jag bara mailat med i flera år!

lynnette och tisha

Vi höll till i Bankettsalen på IVA konferenscenter – en så himla fin lokal!! På måndagkvällen visade vi nyheterna för våra kunder och tiiiiidigt på tisdagmorgon var det dags för press och bloggare! Här ser ni Lynnette in action!

lynnette in action

En av de roligaste nyheterna (enligt mig) var en palett som går under namnet ”love your selfie”. En helt komplett palett som är kanon att ha med sig när man reser. Allt man behöver komplettera med är en foundation! Den delade jag ut till press tillsammans med en selfiepinne!

selfie kit

En annan underbar nyhet var de här metalliska krämskuggorna. De är så otrooooligt fina!

eyepolish

Och lite fina krämiga läppstift med superhärliga och starka färger!

liplure

Spana in färgerna bättre här.

Här ser ni Lynnette när hon demonstrerar ”contouring” med våra nya Contour Sticks – de har två färger så man kan jobba både med ljust och mörkt med en och samma produkt. Jag är inte så duktig på contouring men nu får man väl börja öva!!

contour

Vi lanserade även en ögonbrynspenna – Browder! Det är som puder och creme i ett så den ger en väldigt naturlig look. Den var svår att fota men här kommer en ”riktig” bild. Den här tror jag verkligen på!!

Browder-Brunette-CapOnApplToSide-.07oz-300dpi

Ja lite så såg det ut! Nu får jag ladda om inför nästa pressevent som går av stapeln den 14 oktober och då är det Bioline som står på tur. Men först en trip till London. Jisses vad jag längtar till november då alla resor är över. Alltså så klart är jag mycket medveten om att jag har ett superkul jobb och det ÄR kul när man väl kommer iväg. Men just nu har det varit lite mycket och mitt hem skulle behöva lite tender love and care… och jag skulle behöva lite lugn och ro. Sen är det ju inte precis så att man inte får några mail på jobbet bara för att man själv inte är på plats…haha.

Det kanske är värt att nämna att alla produkter jag har visat ovan inte finns i butik ännu. Det här var en förhandsvisning för kunder och främst för press då de måste ha informationen i förhand. Men Selfie paletten och läppstiften finns ute nu… och resten av produkterna kommer under hösten.

 

 

||||| 7 I Like It! |||||

2 reaktion på “Love your selfie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *