What a treat

Förra veckan var jag som sagt i Italien för att jobba. Det var minst sagt ett tufft schema. Det var många nyheter som skulle gås igenom och workshop efter workshop. Sista dagen kom en av assistenterna fram till mig på morgonen och sa att kl 11 skulle hon komma och hämta mig och tre andra personer för ett ”speciellt projekt”. Jag tänkte i mitt stilla sinne ”åhhh neeeej nu blir det något jädra rollspel” (typ det värsta som finns). Prick klockan 11 kom hon och hämtade oss…. Och tog med oss in i Davines hemliga rum…. 

  
Glädjen som infann sig när vi insåg att nej det var inget rollspel på gång utan vi fyra tjejer skulle få testa de nya (hemliga) produkterna! Och detta i händerna på riktiga experter!!! Förstå lyckan! Jag blev tilldelad den übercharmiga Gianluca

  
Gissa vem som ska köpa stora spolar nu??

  
Ok denna före och efter bild är inte riktigt schysst… När jag kom in så hade jag hår som varit lockat dagen innan, massa spray och sedan uppsatt i en tofs. Då ser man ut så här när man tar bort tofsen. Men ändååååå – efter resultatet. Ser nästan ut som jag färgat håret!!

  
 

||||| 8 I Like It! |||||

En reaktion på “What a treat

  1. EVA

    Ja, finns det något värre än rollspel.
    Vilken härlig bild med de gigantiska spolarna.
    Som alltid är du snygg på bild, bade före och efter samt i spolarna.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *