Nu är det jul igen

Nja inte riktigt ännu… och även om denna blogg nästan blir en julblogg i december så ska jag hålla på det liiiiite till…. hehe efter jag har smygstartat med detta. Var nämligen inbjuden till ICAs pressträff tidigare i veckan där vi fick se allt deras julpynt och få lite information om nyheterna inför julen.

Regnet vräääkte ner och det gjorde ju faktiskt så att julkänslan blev lite starkare (till skillnad mot om det hade varit sol och 20 grader).

Redan vid entren så fick jag mig en dos av jul!

entre

Den här killen serverade varm dryck och julsnacks i sin fina hytt.

entre2

De hade verkligen gjort jättefint – vilket jobb alltså. Det här första rummet var nog min favorit. De visade tre olika teman får årets jul på ICA. Ett var det traditionella och ett var lite ”frost inspirerat” om ni frågar mig och så detta – metalliskt.

Förstarummet

Här är mina favoriter. Den svarta staken skulle inte passa hos mig… men den är snygg, den guldiga stjärnan hängde bakom en dörr och gömde sig. Trist att den var vit på insidan för annars var den så snygg. Och julgransfoten!!!!! Haha passar ju bra som drinkbricka också!
förstqkollage

Sedan såg det ut lite så här

förstabildinne

andrabildinne

Min favorit var den här hörnan. Tänk att ha såna här fönster hemma!!

mysbilden

Traditionell jul är ju aldrig fel – även om det kanske inte är min stil. Jag är ju lite mer guldig ;-). Men julgransfoten i vitt är ju himla snygg den också!

kollagbe2

Måste även tipsa om dessa smarta. Det är en sked med inbyggd termometer. Kanon om man ska koka knäck och kola!

skedar

Vi fick så klart lite information från ICA också. De satsar mer och mer på ekologiskt till julen. Vi fick t ex med oss en ekologisk lax hem. Vad jag förstår så kommer det även en mindre ”adventsskinka” som finns i butik lagom till advent. Många vill börja äta skinka redan då. Perfekt med en mindre skinka då. Perfekt för mig också som lever själv. Mums för julskinka.

Givetvis fick vi lite gott att äta också. Det var kycklingköttbullar, grönkålscreme (mums), skinksmörgåsar med cheddarcreme bland annat!

mat

Detta avnjöt jag tillsammans med mina två bloggvänner. Nämligen Helena som jag började följa när hon var julbloggare hos Amelia. Numera har hon en jättefin inredningsblogg hos Sköna Hem. Kika in hos henne för lite finare bilder från dagen. Du hittar henne här. Erica som bloggar under namnet Tomtens Dotter var också på plats. Hennes blogg ligger nere just nu då det är en riktigt julblogg. Men håll koll för den dyker snart upp igen.

tjejerna

||||| 8 I Like It! |||||

En reaktion på “Nu är det jul igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *