Guldknappen

Förra helgen var det ju Guldknappen. Så himla trevlig kväll. Jag började på kontoret där vår (Pürminerals) utbildare Johanna mejkade mig. Jag ser helt blek ut på den här bilden men det var den enda jag hann ta för jag var lite sen…. Håret hade jag fixat själv!

Tess

Väl framme på Grand så satt där ursköna Emelie från Dior och såg ut lite som hon platsade på en Vouge framsida…

emelie

Spana in kjolen alltsååååååå

Emelieklänning

Till fördrinken stötte jag på min Damernas Världs kontakt – skönhetsredaktören Caisa. Hon ska tyvärr sluta nu :-(. Som tur är så ersätts hon av en lika trevlig tjej. Men trist att Caisa försvinner ändå.

caisa

Vi fick riktigt bra platser till visningen.

scen

Jag hamnade med bästa Kicki och ”Nagel-Frida” 😉

väntamodevisning

Efter visningar och prisutdelning var det dags för lite snacks!

mat

Vi hade urskoj vid vårt bord. Här ser ni Kicki och Agnetha från Dior (som hade den fiiiinaste ljusrosa klänningen)

kickiagneta

Ja det var det hela. Efter för många glas vin låg jag i sängen klockan 12 som Askungen 🙂

I kväll är det dags för ännu en gala – nämligen Chic galan. Men jag tog i eftermiddags ett moget beslut att inte gå. Jag är så stressad att det susar i ögonen och känner att det är bäst att jag jobbar undan, går hem, tar en promenad och lägger mig tidigt. Ibland måste man lyssna på kroppen. Jag kommer säkert ångra mig när jag ser alla bilder poppa upp på Instagram ikväll…. önskar alla som ska gå en riktigt kul kväll ändå 🙂

 

 

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *