Stylingtips

Jag har lovat mig själv att jag inte ska hålla på och be om ursäkt här på bloggen när jag inte hinner blogga. Det här är ju bara en fritidssyssla. Men samtidigt så är jag ju så glad att ni kikar in här så då vill jag ju att det ska finnas något skoj att läsa!!!

Sanning är dock den att jag bara jobbar! Har lämnat jobbet runt 19 – 19.30 varje dag den här veckan. Åkt hem, kollat Glamour (min guilty pleasure) och sedan dykt i säng. MEN hela hösten är fylld med massa roliga saker så jag hoppas ni fortsätter kika in!!!

Hur som så har jag testat ett stylingverktyg på jobbet som en kollega hade med sig in – en ”waving wand” från Cloud Nine

 

Det blev stora härliga vågor! Jag blev supernöjd! Vad tycker ni?

   

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *