Middagstips (och lite annat gott)

Halleluja – jag är äntligen bättre från min förkylning och har fått tillbaka smaken. Och tur var väl det för igår var jag bjuden till min syster på middag. Som alltid när man är bjuden till henne så serveras massa gott! Bland annat så hade hon gjort en fisk som grillades i ett foliepaket. Tänk nu inte på den där äckliga ”fisk i folie” som man fick göra på hemkunskapen! Nej det här var något helt annat! Tror de gjorde den på TV 4 morgontv igår och receptet hittar du här (hos Mitt Kök).

  

När jag ändå pratar om Mitt Kök så måste jag tipsa om en kaka som Roy Fares bakade häromdagen… Och då även jag :). En brownie med cheesecake swirl! Det gick åt ganska många bunkar men utöver det var den superenkel att göra… Och goooood! Recept finner du här.

  

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *