Hotelltips

Ja hotelltips i London då! Hotell i London kan vara knepigt tycker jag… eller i hela England. De har ju inte riktigt samma standard som vi. Jag är inte så superkräsen men det måste vara fräscht och rent!!! Sist jag var där så bodde jag på ett supermysigt hotell… eller mysigt… lite coolt :-). Direkt när man kom innanför dörren så trodde jag att jag var på ett cafe. Det var massor av folk som satt och jobbade – det var verkligen en internationell ungdomlig känsla. Men jag var rätt! Trevliga ungdomar checkade in mig så jag fick gå till mitt rum. Jag skulle säga att detta var det perfekt för en sån här jobbresa när man bara sover på rummet och på sin höjd jäktar in för att byta om. Rummen var små men superfräscha och med karaktär!

säng

badrum1

badrum2

Massor av kuddar i sängen – stort plus!

kuddar

Vill du ha frukost? Ja du hängde du en påse utanför dörren på kvällen och på morgonen fanns där juice, yoghurt med müsli och en banan. Ville man ha större frukost så fanns restaurang i receptionen.

Hotellet heter The Hoxton Holburn… och jag lyckas inte se hur mycket ett rum kostar haha. Men mysigt var det. Bara en kort prom till Oxfort Street om man nu skulle vara shoppingsugen 😉

||||| 5 I Like It! |||||

En reaktion på “Hotelltips

  1. Åsa

    Haha ja var glad för att du slapp se priset….. Coolt hotell men liiiite väl dyrt kanske bara för att sova och förvara shoppingpåsarna. Håller med om att det är svårt att hitta bra och fräscha hotell i London. I somras bodde vi på ett Travelodge hotell i Brentford. Dock var det inte så enkelt att ta sig in till centrala London utan att promenera en bra bit innan för att komma till T-banan. Nu var det inte shopping som stod på agendan denna gången utan svågerns bröllop i Kew Garden. Kan verkligen rekommendera ett besök i Kew Garden. En fantastisk park.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *