Vad har jag för mig?

Ledsen för lite dålig uppdatering. Avbröt min semester och kvistade över till London några dagar för ett internationellt PR möte med Davines. Det har verkligen var så himla roligt. Jag är ju helt ensam i min roll där jag jobbar så det är kul att få träffa folk som brottas med samma saker som jag gör. Har fått massa fina tips och ideer och framför allt har jag fått lära känna ett gäng superhärliga tjejer. Vi har haft jättkul! Har lite tips på hotell och resturanger att dela med mig av men de kommer upp om någon dag eller två.

Ville bara visa lite bilder från Davines Academy i London. Det är en salong som heter Ena Salon som drivs av Allilon Team. Ni som inte är i frisörbranschen vet nog inte vilka de är men det är ett gäng killar som är otroligt duktiga och som reser världen runt och visar upp sina kollektioner på scen. Salongen är bara så supermysig att man vill bara hänga runt där i flera timmar. Men vi fick gå några trappor upp till utbildningslokalen,. Men det gick bra det med 🙂

salongen

Innan dess hann jag dock krama om Johnny som är en av killarna i Allilon team. Trots deras otroliga framgångar så är han en av de mest ödmjuka människor jag vet.

tessjohnny

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *