Jul i juli

I söndags åkte vi på dn liten utflykt till Skultuna mässingsbruk. Det är så mysigt att knalla runt där. Det finns ett Iittala outlet, loppis, fik, lite andra fina butiker… Ja och så klart Skultuna mässingsbruk också. Ni som läser här ofta vet hur svag jag är för deras fina produkter!

image

 

Jag köpte en sak som jag har spanat på lääääänge. Nämligen deras fina adventsljusstake. Klockrent med tanke på hur mycket jag älskar julen också 😉 . Nu får jag gömma undan den tills december!

image

 

 

||||| 10 I Like It! |||||

3 reaktion på “Jul i juli

 1. Nina Bo Bina, Banana Fana Fo Fina..... :-)

  å Skultuna, dit måste jag nog ta mig en tur.
  Ser fint ut Tess!!!

  Svara
 2. inger

  Jag forsokte att trycka pa ’like’ knappen, men det gick ej! Adventstaken ar mycket fin!

  Kram Aunty <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *