Drinktips

Vill du också blanda en sån här smarrig drink??

närbild

Det du behöver då är jordgubbar, någon slags vodka (eller kanske rom) och några påsar av Kopparbergs frysta cider (beställ den här på systemet), Finns i två smaker – fläder och jordgubb. Just denna gång körde jag fläder men jordgubb är säkert supersmarrig den också!

ingredienser

Du måste alltså planera lite i förväg för cidern är beställningsvara och den måste frysas i åtta timmar. När du tar fram den ur frysen så känns den stenhård – men var lugn. Efter några minuter så börjar den mjukna. Mixa jordgubbarna med en mixerstav och blanda sedan ner frysta cidern och mixa lite till (inte så länge att den smälter helt). Blanda i lite vodka eller rom. KLART! Så himla smarrigt!!!!! Fick högsta betyg av alla som drack dem!

drinkar

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Drinktips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *