Breathtaking!

Försökte ju blogga i helgen från IOM men det gick så där. Här kommer nu iallafall inlägget jag skrev klart men som jag av någon underlig anledning inte kunde publicera.

Igår landade jag på IOM  – min älskade ö! Min bästis Nina hämtade upp mig och så drog vill till Marks & Spencers där jag shoppade på mig lite underkläder (bästa utbudet). Sedan åkte vi vidare till norra delen av ön där Nina bor. Trots att jag har bott  här i 9 år så förundras jag varje gång över hur galet vackert det är. Breathtaking! Vi spenderade eftermiddagen i Ninas fina trädgård med hennes söta barn. Så härligt!

utsikt 1

utsikt2

ninashus

Till kvällen kom två av mina bästa vänner på ön över – Elanna och Becky. Som jag har saknat dessa tjejer. Jag har jättefina vänner i Sverige också men de här två fanns där under några av de bästa åren av mitt liv – smarta, kvicktänkta med en helt galet snabb och fräck humor. Shit så mycket kul vi har haft.. och även om vi inte ses så ofta så faller vi fyra in i samma gamla tugg. Love it!

tjejerna

Vi hade en supertrevlig kväll och Elanna dricker fortfarande alltid cocktails till sin middag. Allt är som det ska!!

kollage1

kollage2

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Breathtaking!

  1. Nina Bo Bina, Banana Fana Fo Fina..... :-)

    Vilka fina bilder och tack snälla för att du kom på besök Tess Bo Bess(t)!!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *