Land of the free

Idag ställde jag till med lite 4th of July firande för min kära familj! Jag älskar temafester och detta är en dag jag sällan missar att fira! 

Man kan lugnt säga att vädret var på vår sida!

  
  
Jag hade bakat egna korvbröd

  
Och picklat rödlök

  
Och på grillen låg diverse korvar! Här chorizo från Hötorgshallen som var magiskt god!

  
Inget 4th of July firande utan en riktigt smarrig kaka! Förra året gick jag all in med någon slags oreo/choklad/kolasås bomb! I år körde jag en mer avskalad kaka i form av en ”Blondie” – det vill säga en typ av Brownie fast med vit choklad och i detta fallet smaksatt med apelsin och smyckad enligt konstens alla regler!

  
Jag längtar redan tills nästa år 🙂

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Land of the free

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *