Tess tipsar

Oh har ju glömt att berätta – här om veckan var jag och Nicke och provade ett relativt nyöppnat burgerhak i Solna – närmare bestämt i Råsunda. Det heter Supreme Burger och serverar då som ni förstår – burgare. Och sååå himla smarriga burgare de har! Såna där som man riktigt kan längta efter.

Det har ganska stora lokaler – och vad jag förstod av den trevliga servitrisen så ska de öppna ute också i sommar.

lokal

Nicke åt burgare med tunt skivad potatis med dillsmak har jag för mig. Hade jag tagit pommes så hade jag valt ”vanliga” med tryffel/parmesan smak (man får nämligen välja själv). Finns även tryffelmajo (bara en sån sak)

nickeburgare

Jag valde till ost på min….

burgarenärbild

Och varför valde jag bort pommes då? Det är ju inte likt mig… JO för att jag skulle få rum med en oreomilkshake!!!!! Helt klart värt att offra pommes för!

oreoshake

Som ett extra plus så är killarna i köket så snygga att man tror man har klivit in i en amerikansk chickflick :-). Nu bor ju jag relativt nära… men det absolut värt en stund på tuben för att testa denna lilla pärla!

||||| 11 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *