Min dag

Ni som följer mig på insta kan ju inte ha missat att jag har fyllt år. Jag älskar att fylla år… eller jag älskar att fira. Fira att man LEVER! Det måste väl vara det viktigaste som finns – ellerhur!!!

Jag var ju som sagt i Wien på min födelsedag. Vaknade upp och möttes av detta som min fina syster hade fixat!

morgon

Fixade mig lite extra och drog på min nya blus från Hunkydory!

stylad

Det bjöds på finväder dagen till ära 🙂

fintväder

Jag hade redan sett ut vart vi skulle äta frukost… och bokat ett bord på ute på Coburg Palais. Ett gammalt palats som är omgjort till lyxhotell med ett gäng sviter… så vackert… och dyrt. Men kan man inte bo där så kan man iallafall äta där. Ellerhur 🙂

coburg palais

Vi satt och njöt av en låååång frukost, kikade på folk och lyssnade på klassiskt musik.

frukost

Rätt som det var så kom de in med en dessert och ett gigantiskt ”tomtebloss” för att fira mig. SMASKENS

dessert

Sedan fortsatte dagen med lite shopping, sachertårta (hallå det måste man ju äta när man fyller år), och en italiensk middag på kvällen.

kollage1

Dagen efter flög vi hem och då var det dags att fira kära mamma på morsdag. Men jag blev lite firad jag med. Så jag kan lugnt säga att jag har blivit ordentligt firad i år 🙂

kollage2

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *