Före och efter

Gjorde om lite i mitt vardagsrum för några dagar sedan. Har ju bott i min lya i sju år så ville ha lite nytt. Glömde att ta en ”förebild” på den här hörnan… men där var i stort sett ingenting. Bara en lampa på väggen. Behöver något annat att sätta på väggen. Något större – men jag vet inte vad. Vill inte ha något modernt… får klura på det.

hörna

Älskar min nya lampa. Svårt att se dock men den har en sån där stor glödlampa som man ser tråden i. Och så här ser den ut lite mer exakt

lampan

Den beställde jag från Bybinett och såg att den även fanns i koppar!

Sedan bytte jag även ut mitt soffbord. Jag har haft ett vitt från Mio sedan jag flyttade in. Det var väl inget större fel på det men det var en riktig dammsamlare och så hade det blivit missfärgat. Ett tag var jag inne på ett marmorbord… så pass att jag faktiskt köpte ett – men det lämnade jag tillbaka… ville ha lite mer traditionellt. Så här såg det ut innan.

Vardagsrum före

Köpte ett nytt soffbord och sidobord från Artwood. Blev jättenöjd!

vardagsrum efter

bordefter

Vad tycker ni?

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Före och efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *