Kul på jobbet

Förra veckan var det dags för en av de roligaste… och jobbigaste sakerna på mitt jobb :-). Jag skulle nämligen ha ett pressevent för massa nyheter från Pürminerals. Det är KUL för att jag älskar att träffa alla roliga människor som jag har turen att få jobba med samt att det är kul att fixa event. Jobbigt är det för jisses vad med jobb man lägger ner… flera veckor innan är det beställning av varor (och ont i magen för att de inte ska hinna fram i tid), producerande av pressmaterial (som man är rädd ska innehålla stavfel eller annat tok när de väl trycks), ta fram presentation etc etc… och så själva dagen… då är det fix och don hela dagen och så är man hela tiden orolig att deltagarna ska avboka. Jag förstår ju – för bloggare och journalister så är det här bara ett event bland många andra. Men för mig är det jätteviktigt och något jag har jobbat hårt för länge.

Hur som så var det här ett väldigt lyckat event. Jag tror och hoppas att alla hade kul. Vi började med att presentera alla våra nyheter (många var det) och sedan visade vår makeup utbildare Johanna fyra olika looks på modeller som var knutna till sommarens och höstens trender och som då gjorts med våra nyheter.

Efter detta så bjöd vi på buffé och massa härliga viner. De sista gästerna gick vid 23.30 så det är väl lyckat? :-). Sedan var vi kvar och städade i ca 2 timmar.

Här kommer ett axplock bilder från kvällen!

förstakollage

andra kollage

trejekollage

Nu är frågan – är ni intresserade av att se nyheterna vi presenterade??? I så fall kommer de i separata inlägg 🙂

||||| 9 I Like It! |||||

3 reaktion på “Kul på jobbet

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Tack snälla Eva!! Det får jag :). Jag har så fina kollegor! Kram

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *