Skepp o’hoj!!!!

I helgen var det full fart med jobb jobb jobb. Men den typen av jobb som är kul så klart. Vi hade nämligen ett kundevent. Och även om det är mycket jobb innan, efter och bakom kulisserna så är det i alla fall SUPERKUL att få träffa våra kunder och höra hur de har det där ute på fältet!

Vi skulle ut med en båt och hade sagt på inbjudan att alla skulle ha en marin detalj. Så här såg jag ut!

Tess

Min superduktiga mamma hade sytt mig en blus efter mina önskemål. Är så himla glad för den!!

blusen

Vi kickstartade på lördag em med en föreläsning om hur man når sina mål. Det serverades dryck och snittar och alla fick varsin superfin påse med massa härliga grejer! Så kul att få hänga med alla mina fina kollegor också!

kollage1

Sedan fick alla kila till sina hotell där de fixade sig inför kvällen. Så kul att se alla som var klädda i marina detaljer. Innan vi gick på båten så fick kunderna tävla om en långhelg med en splitter ny bil!!! Väl på båten blev vi serverade en helt fantastisk middag och det var så härligt att segla ut i Stockholms skärgård. Älskar bilden på Gröna Lund som hade premiär just den dagen!

kollage2

Kvällens överraskning var jag så himla spänd över – jag visste ju vad det var och var så sjuuukt peppad. Andreas Johnson dök nämligen upp och rev av ett fantastiskt uppträdande!

andreas

Givetvis fixade jag till en idolbild 🙂

tessochandreas

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “Skepp o’hoj!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *