Årets höjdpunk

I torsdags var det dags för årets höjdpunkt inom skönhetsbranschen – nämligen Swedish Beauty and Cosmetics Awards!!! Det var 20 tals tema året till ära…. Pust jag är inte så mycket för att klä ut mig men man får göra det bästa av situationen. På eftermiddagen kilade jag över till salong Claque La Mouche där de gjorde en superfin frisyr på mig med en sidoknut… MEN den syns inte på bild :(. Och jag glömde fota bakifrån. Så trist för det var verkligen så fint gjort!

Söta Nina kom över till vårt kontor innan för en fördrink!

Mina fina kollegor Petra och Mia redo för fest!

Den här festen är verkligen så himla kul – man träffar alla man känner och jag kände att jag skulle ha behövt flera timmar för att hälsa på alla. Här lyckades jag iallafall haffa söta Maria från Elle på en bild!

Och bästa ghd tjejerna

Vid vårt bord hade vi Tilda och Ellen – dessa söta tjejer är riktiga humörhöjare! Utöver detta är de även smarta och driftiga!

Vi var nominerade i flera olika kategorier men i år nådde vi inte ända fram – men det får man ta! Vi har vunnit så många gånger förut! Nästa år kommer vi igen!!!!

Däremot var jag såååå himla glad att min föredetta arbetsgivare ghd kammade hem priset som ”årets stylingverktyg” med sin fön Aura. Den är så grymt bra! Min fina vän Juliana var upp på scen och höll ett proffsigt tal. Så stolt!!!!||||| 9 I Like It! |||||

En reaktion på “Årets höjdpunk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *