Ett viktigt meddelande från Tess

Jag såg den här bilden på Facebook idag. Normalt tycker jag såna här är lite tröttsamma :-). Men det är viktigt att tänka efter. Det behöver inte vara ”stora” saker men små saker. Som t ex att lyssna på bra musik på vägen till jobbet. Jag glömmer ofta det. Men de mornar jag hittar en riktigt bra dänga att lyssna på vägen till jobbet så blir jag glad. Eller att försöka gå upp några minuter tidigare och äta en fin frukost i lugn och ro, träffa en kompis efter jobbet, köpa fina lösblommor… ja små saker som gör en glad! Jag säger som Carola sjunger ”det är dagarna som går som är livet”. Man måste leva lite i stunden och komma ihåg att varje dag räknas och inte bara tänka ”sen”.

Things you love

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Ett viktigt meddelande från Tess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *