Lyckligt lottad

Just idag känner jag livet i mig. Precis tagit en lång promenad i solen med vovven och tänkte på hur lyckligt lottad jag är som har en så fin familj, härliga vänner och ett skoj jobb. 

För två veckor sedan var ju en av mina bästisar här och hälsade på och nu är en annan bästis hemma. Nämligen Nina som jag lurade till Isle of Man för en herrans massa år sedan och som nu bor där permanent! Vi ses ju inte så ofta men det är lyx när vi ses. Igår fick vi till en mysfika tillsammans med min syster!

Senare mot kvällen var vi bjudna till min bror och svägerska på middag. Har sån tur att hela min familj älskar att laga mat och är duktiga på det också. Tror det var min svägerska som stod vid spisen igår. Så galet god mat!! Morötterna låg i en sky av honung och smör – ja men ni förstår ju!!

Haha ja nu blev det här ett matinlägg. Skulle bara säga att det är viktigt att stanna upp ibland och tänka på hur bra man har det!!!

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Lyckligt lottad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *