Spännande parfymlansering

Alltså shit vad jag var lycklig i morse över att jag var frisk och orkade tvätta håret och piffa mig!!!!

IMG_1715.JPG

 

Mest lycklig var jag nog för att jag inte ville missa kvällens event som jag hade väntat på så länge. Min vän Marie skulle nämligen lansera sin nya doftserie och det ville jag INTE missa!!!

Eventet var på Grand Hotell

IMG_1717-0.JPG

 

Fina Marie strålande som vanligt!!!

IMG_1719.JPG

 

OK så här är det. Jag är ingen expert på att beskriva dofter så ni får helt enkelt ta det för vad det är :-). MEN ojojoj jag blev helt exalterad för den första jag provade doftade GARDENIA! Ja ni som känner mig vet ju hur jag älskar den doften. Jag har ju både Chanel Gardenia och Van Cleefs & Arpel Gardenia.

IMG_1724.JPG

IMG_1722.JPG

MEN som sagt – jag är ju inget proffs på detta. För ingenstans i doftnoterna så nämns Gardenia… haha. Men jag lovar att den doftar det! Men för er doftnördar som vill ha en mer specifik beskrivning så kommer den här!

IMG_1723.JPG

Den andra doften kändes mer frisk och doftade mer citrus vid första sniff och jag tänkte att den kanske inte var något för mig… men GOD DAMN… när den hade lagt sig… JISSES – helt magisk. Rosa var den också!

IMG_1721.JPG

Och när jag tittade på doftnoterna så kanske det inte var så konstigt för om ni tittar på andra sektionen så listas ju där ALLA mina favoriter: gardenia, jasmin och liljekonvalj. Kan det bli bättre?

IMG_1720.JPG

Förutom tre olika storlekar på dofterna (där jag tror den minsta låg på 30 ml och kostade ca 295 kr om jag inte helt är ute och cyklar) så finns där också en duschgel och en bodylotion i båda dofterna… och supersnygga doftljus. HEJA MARIE!!!!

Vart kan man då haffa dessa härligheter? Jo de kommer finnas på Kicks och Åhlens från vecka 15… samt på taxfreen på Birka samt hos Nordicfeel!!!

||||| 15 I Like It! |||||

En reaktion på “Spännande parfymlansering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *