Friends!!!

Ledsen för dålig uppdatering här. Vi har flyttat in i våra lokaler igen på jobbet (efter ca 8 månaders renovering) så på kvällarna har jag jobbat för att komma ifatt… Och fixat lite inför idag. Vad hände idag då?? Jooooo två av mina vänner flög in från europa! Så hääääär glad var jag när jag åkte till Arlanda för att hämta dem!!Vi började med en lätt lunch och massa paketbyten (viktigt) Då de varit uppe sen fyra imorse så tog vi tog det lugnt idag! Strosade runt i Sumpan i solen!Fikade kanelbulle (viktigt) och sedan hem igen för middag. Fixade ihop en ganska smarrig lax om jag får säga det själv.

Här sitter Catrin och jag – vi har känt varandra sen vi var sex år – min älskade bananskurk!

Och vår gemensamma vän Cecilia kom också och gjorde oss sällsis – här tillsammans med Erika som jag lärde känna när jag hälsade på Catrin i Bahrain där hon bodde förut!

Men nu ska jag dyka i säng för imorgon har vi fullt schema! Först ut – Abba museumet!

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *