Let’s Dance!!

I fredags hade min fina vän Marie bjudit in mig att kika när hon tävlade i Let’s Dance! Sååå himla kul! Så klart fick man piffa sig lite för tääääänk om man skulle hamna på TV

Och risken fanns ju för vi hamnade på första raden. Hade en kanonkul kväll. Vilken stämning och jisses vad duktiga alla var!

Nu är jag så klart lite partisk men jag tycker faktiskt Marie är bäst!!

Måste även dela med mig en bild på den underbara och fina Jonas Hallberg! Vilken personlighet – man kan inte göra annat än att älska honom. Som sällskap där på första raden hade jag mina underbara vänner Fredrik och MatthiasEfteråt åkte vi alla till Hotell Kungsträdgården och drack lite vin! Fick en lite pratstund med Maries danspartner Kristjan som verkar vara en riktigt fin person. Så lägg gärna er röst på detta grymma danspar nästa fredag!

||||| 19 I Like It! |||||

En reaktion på “Let’s Dance!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *