Melfest – så här tycker jag

Vet ni…jag tycker inte man kan tävla i musik. Det är så individuellt… Jag är själv så envis när det gäller min musik och jag kan inte fatta folk som inte tycker som jag eller som har dålig smak haha. Och nu är det dags – Melodifestivalen. Jisses vad den kan skapa samtalsämnen.  Hur som så måste jag få tycka till lite. Vad har man annars bloggen för 🙂

Normal tycker jag att vi ska rösta fram en artist som har potential att vinna Eurovision… men i år frångår jag detta. I år går min röst till Magnus Carlsson. Eller snarare mina röster. Vilken schlagerdänga!! Och den utstrålningen. Snacka om att han ser snäll ut den killen. Hörde en snutt av den på engelska häromdagen och den var grym. Nu tror jag dock han sjunger på svenska ikväll men det gör inget. Jag tror inte han kan vinna ”stora” tävlingen men det bryr jag mig inte om – I LOVE YOU MAGNUS!!!!

magnus

I övrigt tycker jag att det är ganska bra startfält. Det finns faktiskt inget bidrag som jag känner att jag skulle skämmas för om vi skickade (det brukar ju tyvärr ofta finnas såna bidrag). Eller jo… jag är ledsen Hasse. Din låt är supersvängig men här har du inte att göra :-). Jag säger det med kärlek 😉

Vad jag har förstått så är Australien med i år (och bara i år). Undrar om de har rösträtt också? I så fall vore det väl kul att skicka det där pojkbandet? Vad heter de? JTR?? De slog väl igen på något musikprogram i Australien och lär ha en jättestor fanbase.

Jag kan själv inte sluta skråla på ”Groupe” med Samir och Victor… men om jag får välja (förutom Magnus) så får några av dessa vinna: Eric, Måns, superpoppiga Isa eller Linus. Faktiskt väljer jag nog Erics låt framför Måns… för jag tycker den var gladare och poppigare. Men Måns duger han med.

kollage

VAD TYCKER NIIII????

PS. Glömde ju att säga – det är ju ingen hemlighet att jag är gammal synthpoppare och givetvis ville jag att Midnight Boy skulle vinna hela rasket men han gick ju inte ens till andra chansen och det är jag lite SUR över. DS

 

||||| 5 I Like It! |||||

2 reaktion på “Melfest – så här tycker jag

 1. Ann-Sofie/Colour it

  Hihi jaa det är inte lätt detta att tävla i musik, när det är så individuellt.
  Jag älskar Midnight Boy också, han är ju grym!! Vilken låt!
  Jag gillar ju Måns låt och hoppas på den, men också Mariettes låt som jag får lite Loreenkänsla av.
  Håller dock med dig om Magnus, han är så otroligt proffsig i allt han gör, jag ska få se honom i sommar igen på Diggiloo, det ska bli kul. 🙂
  Ha en riktigt mysig kväll nu! Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *