Tess tipsar

Måste tipsa om lite mer hudvård. Jag förstår ju att då jag jobbar med massa fina varumärken så kanske ni inte riktigt litar på mina tips men som jag har sagt förut – här på bloggen skriver jag bara om de produkter jag använder själv hemma och som jag älskar. Nu så har jag även lite mer stöd för att rekommendera just dessa produkter då de har blivit nominerade i två olika kategorier i Swedish Cosmetic & Beauty Awards. Så det är alltså en oberoende jury som har sagt att dessa är riktigt riktigt bra.

Den första produkten är en fotkräm från Comfort Zone som jag bara älskar. Den heter Neem Cream  – den ger näring, frukt och är antibakteriell… och den doftar LJUVLIGT av vita blommor. Den kostar bara 135 pix så den är ett riktigt kap för att vara en produkt från ett salongsmärke.

comfortzone neem

Den andra produkten är ett serum från Biolines serie AGE!!!  Den är antiage och jobbar på att släta ut rynkor och så får man en klar ton i hyn. Jag älskar detta serum. Det känns såååå lyxigt. Det kostar 865 kr och är verkligen en Rolls-Royce produkt!!! Och hur snygg är inte förpackningen? Finns givetvis creme och ögonprodukt i samma serie 🙂

biolineage

 

 

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *