Min helg!

Hoppas att ni har haft en fin helg! Jag har varit hos mamma och pappa i Vässan. Brassade dit redan i fredags efter jobbet!

Vad har jag gjort då?? Jo gosat med Noël så klart

Njutit av  fina blommor och det härliga vädret!

Fixat mig inför födelsedagsfirande – orsaken till resan var nämligen att fira brorsan, brorson och brorsdotterIdag fortsatte firandet då mamma och jag har namnsdag… Och dagen till ära har vi lika outfitsNu ligger jag hemma i soffan och är supernöjd med min helg. Har även en helt nytvättad bil tack vare min snälla pappa!!!||||| 13 I Like It! |||||

2 reaktion på “Min helg!

  1. Inger

    Det ser ut som om ni har haft ett fint veckoslut med vädret också! Det var väl värre för skidåkarna i Vasaloppet! Kram xx

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *