Möblemang

Jag har funderat på ett nytt soffbord ganska länge nu men har inte hittat något jag vill ha. Varje gång jag går in i en möbelbutik så tycker jag bara att allt är fult och ser lika ut. Men nu har jag äntligen hittat ett soffbord som jag vill ha! Nu ska det stora vita träåbäket uuuut och detta från Mio ska flytta in

(null)

Funderar även på att klicka hem detta från Ellos och ha som extrabord utifall det kniper

(null)

När jag strosade runt på Mio så såg jag även min drömsoffa. Det är också ett projekt med soffor – alla ser ju likadana ut! Fyrkantiga i formen och med en divandel. Det vill jag inte ha!!! Men den här…drömsoffan… Men den får nog inte plats hos mig nu tyvärr!

(null)

||||| 7 I Like It! |||||

En reaktion på “Möblemang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *