Från torr till glow

Februari är nog min tråkigaste månad. Stackars lilla månad hamnar ju i kläm mellan allt kul. Januari så kan det ju fortfarande vara fint och vitt ute och man känner lite nystart efter jul… men februari är ju bara en transportsträcka till våren. Dessutom blir jag jämt sjuk i februari…det slår inte fel. Man känner sig så trist och glåmig… och framför allt TORR!! Tror jag blir tokig!  Som tur är så har jag en hel arsenal i badrummet som räddar mig. Här kommer mina bästa tips!

Håret!!! Jag får jättetorr och kliande hårbotten på vintern så då kör jag en kur med Davines Natural Tech Calming Shampoo och i längderna kör jag en leave-in produkt också från Davines – MOMO Potion

hårduo

I ansiktet kör jag min beprövade duo. Först och främst Bioline Primaluce masken som exfolierar och ger huden en superfräsch lyster. Sedan följer jag upp med en dunderfuktkur – Hydramemory masken från Comfort Zone. Under min dagkräm (som varierar) så har jag en liten powerprodukt – Hydr8 B5 från Medik8. Hello little friend – love you!!

masker

När det gäller kroppen så har jag en ny favorit i duschen som kommer från L’Occitane – en duscholja som doftar sååå gott och som lämnar en sån härlig känsla på huden.

img-size355x355-0a111130909185252

På läpparna har jag en läppbalm från REN. Ohhh vad den doftar gott – jag vet inte vad… honung med blandning av typ jordgubb? Älskar att den är i en tub också!!!

ren

Och slutligen så har jag alltid en minitub med L’Occitane handkräm i väskan. Den tar ingen plats och är superdryg!

loccitane handrkäm

 

 

 

||||| 3 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *