Restaurangtips

Men huuur kan jag ha glömt att skriva om detta?? För några veckor sedan så hamnade jag och min kompis Lisa på Farang här i Stockholm. Vi hade inte planerat att gå dit och det är ganska svårt att få bord men vi chansade och hade turen att det jobbade en kille där som kommer från våra gamla hoods så han fixade ett bord. Jag hade velat gå dit länge men det har inte blivit av men nu känner jag bara – åhhhhhh måste gå dit snart igen!!!

Maten är ”sydostasiatisk” och lite så där ”trendig” ;). Man delar på rätterna så stämningen blir avslappnad och trevlig. Det går ju inte att fånga hur gott något smakar på bild.. Men åhhhh vilka smakexplosioner. Vi kunde inte bestämma vad som var godast. Gå dit om du inte varit där!!!

IMG_0521.JPG

IMG_0522.JPG

IMG_0524.JPG

IMG_0525.JPG

IMG_0526.JPG

||||| 6 I Like It! |||||

2 reaktion på “Restaurangtips

  1. Cecilia

    Jag ÄLSKAR Farang. Har varit där flera gånger och alltid fantastisk mat och superservice. Och Markus Molitor-vinet! Mmmm!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *