Gott slut och gott nytt år

Funderade en stund på att summera året i bilder… Men insåg snabbt att det skulle ta sin lilla tid. Vilket härligt år jag har haft – inte för att det har hänt något speciellt som har varit så rafflande men det har varit kul! Jobbet har varit mycket krävande och det har varit stunder när det har känts som jag går på knäna men så klart massa roliga saker också. Tänker på Elle Beauty Awards, Swedish Beauty Awards och alla roliga resor – jobbet tog mig till Italien, Holland och UK i år. Jag har även gjort några privata resor det här året – Bahrain, Spanien och Isle of Man fick sig ett besök. Att dessa resor innehöll massa häng med mina bästa vänner gjorde ju inte saken sämre.

Jag tror att året som kommer blir lite lugnare… Och det blir nog ganska skönt. Än så länge bara en efterlängtad resa till Wien med min syster planerad!

Även denna nyårsafton blir en lugn och mysig historia.. Tror jag :). Återkommer imorgon!

Önskar er alla en riktigt härlig kväll och ett gott nytt år!!

IMG_0211.PNG

||||| 9 I Like It! |||||

En reaktion på “Gott slut och gott nytt år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *