Tredje advent – en grön skön tävling

Nu ni kära vänner har vi ett riktigt dunderkit i potten. Många brukar frågar mig vad jag använder för hudvård och här har ni svaret. Dessa har stått på min hylla hela hösten. Så fräscha och fina produkter från Bioline. Det känns som man smörjer in sig med dagg från sommargräs. Jag skojar inte – serumet är helt magiskt och min hy har fått en sån fin lyster så att jag till och med känner mig ok utan smink. Kittet innehåller alltså ett serum, en dag/natt kräm samt en grym ansiktsmask som både är en enzympeeling och en peeling med skrubb. Man låter alltså masken ligga på en stund och har man känslig hy så tvättar man bara av den sen. Har man lite mer tålig hy så kan man skrubba lite för extra effekt. Detta kit vill väl alla vinna?????

Biolinevinst

Kitet är värt ca 1130 kr och kan bli ditt om du besvarar frågan nedan och även berättar för mig vart du kommer ifrån och hur du hittade min blogg (kort då).

Vart ifrån kommer Bioline?

1. USA
x. Italien
2. Polen

Tävlingen ligger uppe fram till den 19 december 23.59. Lycka till!!

 

||||| 8 I Like It! |||||

21 reaktion på “Tredje advent – en grön skön tävling

 1. Ann-Sofie/Colour it

  Svaret är X Bioline kommer från Italien.
  Jag bor i Smedjebacken men kommer ursprungligen ifrån Örebro.
  Jag hittade din blogg genom Daisy Beauty, när du fick ditt PR Awards pris. 🙂
  Önskar dig en Glad tredje Advent. 🙂

  Svara
  1. Lotta Hagman

   Svaret är X Italien. Jag kommer från Göteborg men bor sedan 8 år i Helsingborg. Hittade till din blogg via ditt instakonto som jag fann via Kicki Norman som jag oxå följer.
   Hälsningar,
   Lotta

   Svara
 2. Caroline Källström

  Jag hoppas på detta kit få vinna,
  då jag kan stråla som en fantastisk kvinna.
  Nu på vintern känner man sig tråkig och grå,
  då vill man hellre skina och bara må.
  Jag kommer från lilla Umeå i norr,
  och där är det kallt vilket gör mig extra torr.
  Jag hittade din blogg via instagram,
  Nu är jag fast och inte sluta titta kan.
  Bioline kommer från sköna Italien,
  lika väl som pizzan, pastan och de andra idealien.

  Svara
 3. Nathalie

  Ååh, vad roligt med tävlingar!
  Brukar iof aldrig vinna, men vad är det man säger, har man otur i spel, så har man tur i kärlek!

  Svara
 4. Tia

  Hej

  Hittade dig via en annan bloggare på nätet. Ni hade varit på samma event och hon länkade till din sida. Jag blev nyfiken och här är jag.
  Bor i Södernanland.

  Svar X. Italien

  Svara
 5. Maria

  Hej! Hittade dig genom Louise på big as fashion! Hon länkade till dig för nåt år sedan sedan har jag följt dig! Tycker du skriver bra och man får följa med dig på fest o glam men även lite mer privat. Det är en trivsam blogg tycker jag! Svaret är Italien. God jul!

  Svara
 6. Jenny

  Hej

  Svar: Italien

  Jag bor i Halmstad och hittade din blogg via spanbloggen och Minna. Sedan dess följer jag din blogg o inspireras av sköna tips!

  //Jenny

  Svara
 7. SaraA

  Hej,

  Rätt svar är x Italien. Jag hittade din blogg genom bloggen Big ass fashion. Kommer från Västerås, men bor nu i Solna.

  Svara
 8. Frida Elmgren

  Hej hej!

  Svaret på din fråga är X Italien

  Jag hamnade här genom en massa hoppanden på Instagram och turligt nog hade du en tävling som du tipsade om just då så jag bestämde mig för att kika in 🙂

  Trevlig advent!
  Hälsningar Frida Elmgren

  Svara
 9. Molly

  Svaret är Italien. Jag är från Örebro och hittade din blogg via en länk från någon annan blogg, tror jag, minnet är inte det bästa…

  Svara
 10. Anna-Märta Stålnäve

  Svar: Från Italien

  Hittade hit genom ditt instagramkonto och det hittade jag genom någon av Daisy Beauty-gänget, oklart ver jag ”såg” dig först då de alla talar väl om dig 😉 Och jag är från Växjö men bor i lilla hålan Karlsborg utanför Skövde.

  Blev så glad när jag såg den här tävligen. Min lillasyster har större delen av sitt vuxna liv haft problemhy, kanske inte riktig acne men har testat SÅ många olika kurer hos olika hudvårdsterapeuter och olika serier av dyra märken och blev senast rekommenderad just Bioline och den har helt otroligt gett resultat på hennes extrema blandhy. HAde jag vunnit hade hon fått det i julklapp för hon är en sån underbar liten fis!

  Svara
 11. Marléne

  Åh din blogg har jag följt sedan du började blogga. Såg ditt första inlägg som var länkat till Facebook…
  /Marléne

  Svara
 12. Beautybylinda

  Jag hittade din blogg genom ditt jobb kan man väl säga 🙂 Har ju setts några gånger så såg jag på din instagram att du bloggar så självklart följer jag dig då 🙂
  Bioline kommer från Italien.
  Hoppas på vinst då jag är galet nyfiken på dessa 🙂
  Kram Linda

  Svara
 13. Jenny

  Bioline kommer från Italien!

  Jag hittade hit via Daisy Beauty. Uppvuxen i Kista utanför Stockholm och bor nu i Vallentuna.

  Håller tummarna nu… 🙂

  Svara
 14. Johanna K

  Svaret är x Italien och jag är ursprungligen från Vingåker men bor nu i Sundsvall. Jag hittade din blogg efter att jag snubblat in på din instagram, tror det hade något med Daisy Beauty eller något av era märken för ett halvår sedan eller så. Efter att ha pluggat grafisk design och kommunikation tycker jag det är galet intressant att följa pr-byråer och vad de pysslar med, önskar att jag pluggat info-pr istället, haha. Det verkar så roligt och utmanande! Så det är därför jag följer dig 🙂

  Svara
 15. Helena

  Hej, jag är ny här 🙂
  Ville förströ mig lite med någon blogg så här sista dagen innan lite julledighet.
  Gick in på Amelias hemsida och in på Marie Serneholts blogg.
  I ett inlägg länkade hon hit och nu har jag bläddrat mig ner till det här inlägget.
  Jag kommer från (och bor i) Göteborg.

  Bioline komer från
  x. Italien

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *