Missförstådd

Innan jag skriver något annat så vill jag bara påminna att ni har idag på er (fredag alltså) fram till 23.59 på er att tävla (ni får skrolla ner några inlägg). Det vill ni väl inte missa? 🙂

Annars så ville jag säga att jag känner mig lite missförstådd över det här med julen. Alla säger till mig ”nu är du väl glad Therese – snart är julen här”. Men den ÄR ju här. Nog för att jag längtar till själva juldagarna då man får vara ledig och hänga med sin familj. MEN det är ju hela december som är mysigt. Alla fina ljus i fönsterna,  belysning på gator och torg. Och framför allt att man tar sig tid att träffa sina vänner och hänga lite. Det har iallafall jag försökt göra! I veckan så bjöd jag hem ett gäng tjejer på lite julmys. Så klart kan inte alla komma för det är ju fullt upp i december. Men vi blev ett litet gäng och vi hade så himla mysigt. Lite bilder från kvällen!

dukat

tjejrna1

tjerna2

tjejerna3

Jag hade roddat i hop världens minsta julbord… med det godaste så klart 😉

mat

Givetvis med lite snask också

Gottis

Sedan avslutades kvällen med ”elaka julklappsleken”… en klassiker 😉

granen

Det här med att bilderna blir olika stora… fråga inte.. den här bloggen lever ett eget liv 😉

 

 

||||| 9 I Like It! |||||

En reaktion på “Missförstådd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *