Bästa julbordet i stada??

Oh har ju glömt berätta. Förra veckan var jag och min kompis Marie på julbord. Vi hade längtat efter detta i flera veckor och var sjukt laddade. Valet föll på fina Mr French! Och det ångrar vi inte vill jag lova. Det är ju så fint där inne sen hela lokalen renoverades och de hade verkligen fått till julstämningen. Maten var toppen och servicen likaså. Jag kan varmt rekommendera ett besök.

Vi hade bokat in en lunch så det var fortfarande ljust när vi gick in.

entre

Två överpeppade och galet hungriga tjejer stod redo!!

tjejer

Så fort man kom innanför dörren så blev det mörkt, mysigt och stämningen på topp

gran

Vi åt två sansade portioner med sill, lax, köttbullar, jansson.. ja allt du kan tänka dig. Varför var vi då så sansade frågar du dig? Jo för vi satt precis bredvid  dessertbordet och vi visste vad som väntade… helt galet. Det bästa dessertbordet jag någonsin har sett!

dessertbord

närbild

karamellburkar

Som sagt – jag rekommenderar varmt ett besök dit!

Efter vårt frosseri så gick vi hem och kollade på en julfilm och bara jäste. Bästa dagen på länge 😉

 

 

 

 

 

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *