Tara Beauty Awards

Kom just på att jag har glömt att berätta för er om ett trevligt event som jag var på för några veckor sedan. Jag och min kollega var inbjudna till Tara Beauty Awards där de delar ut priser till produkter som de tycker är extra bra!

entre

De hade dukat upp så fint med bubbel och snacks

drinkar

Här är min kollega Mia och underbara, snygga, smarta och finaste Linnea Öst som är skönhetsredaktör på Tara (men även jobbar med Amelia).  Hon är också den personen som testar alla hundratals produkter som de får in på redaktionen….respekt!

Ja Mia går inte av för hackor hon heller 🙂

mialinnea

Och minsann – hade vi inte kammat hem ett pris!!! Jodå – Unites Texturiza Spray vann pris som bästa stylingprodukt! Gissa om vi blev glada och stolta.

tessmia

Och det här mina vänner är verkligen en produkt värd detta pris. Det är så svårt att förklara den. Den är inte torr som ett torrschampo… och det är inte ett vått spray. Men den ger volyyyym utan att det blir så där klibbigt. Ett måste i mitt badrum säger jag bara!!! Doftar gott gör den också!

artnr 10078 Texturiza Spray

 

 

 

 

||||| 5 I Like It! |||||

2 reaktion på “Tara Beauty Awards

 1. Marie Ehn

  Hej! Tack för bra blogg. Läst så mycket positivt om Er spray nu undrar jag, var kan jag köpa den? Bor i Gävle. Har inte hittat den på nätet. Hjälp!

  Svara
  1. Therese Jirving Inläggsförfattare

   Tack snälla. Ohhh ja det är lite klurigt med just Unite för det finns mest i Stockholm. Prova att ringa till Salong F&M (www.fomhair.se) så hjälper de dig säkert att skicka en 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *