Ni na ni na ni nana

Veckans boktips!!

Haha om du är mycket yngre än jag så förstår du inte den här rubriken 🙂

Jag är specialist på att plöja såna där riktigt tjejiga pocketromaner! Häromdagen var jag på Pocketshop och laddade upp inför julen då jag ämnar vara ledig och bara slappa :). Måste ge en eloge till personalen på Pocketshop vid Östermalms tunnelbana. Jag gick in där helt vilsen och de såg jag behövde hjälp. Jag mumlade något att jag läst en bok med en tjej med rött hår på framsidan och nu letade jag efter en bok av samma författare…haha så flummigt. Men de hade full koll på vad jag menade och plockade fram boken till mig!

20141118-203716.jpg

MEN nu hade jag tänkt tipsa om andra typer av böcker som jag hade med mig till Spanien (ja jag vet superlänge sedan men har inte haft tiiiiid). Jag hade med mig tre böcker som var helt olika men alla väldigt läsvärda!

Den första var ”Egenmäktigt förfarande” av Lena Andersson. En otroligt välskriven bok! Men ni vet den där kompisen som suktar efter en kille som man VET inte är intresserad av henne och hon gör alla möjliga ursäkter för hans beteende och beter sig som en allmän idiot…. Det handlar den här boken om! Men jag kan inte bara skylla på tjejen för mannen i boken är också en feg skitstövel som inte säger ifrån. Haha ja den var underhållande att läsa och jag tror (hoppas) att jag har lagt sånt beteende bakom mig. Men läs den om du inte redan har gjort det! Boken är ju väldig hypad så det har du kanske gjort 🙂

20141118-204241.jpg

I ”Jag har ångrat mig” av Vanessa Lopez får vi följa Vanessas väg när hon går från att vara man till att vara kvinna. Vanessa är extremt utlämnande i den här boken och då tror jag ändå inte hon berättar om allt hon har gått igenom. Den här boken kände jag extra starkt för då jag känner Vanessa. Hon är en av de vackraste kvinnor jag har mött och hon är så himla rar. Ni bara måste läsa boken för att förstå hur stark hon är som person. Den är både känslosam, spännande och tidvis rolig!

20141118-204842.jpg

Sist ut får vi följa ett härligt gäng pensionärer i ”Kaffe med rån” av Catharina Ingelman-Sundberg. De tröttnar på att det snålas med kaffe och fika på ålderdomshemmet och planerar en riktig kupp medans de checkar in på Grand Hotel i Stockholm. En kul bok med allvar bakom skratten….

20141118-205226.jpg

||||| 9 I Like It! |||||

2 reaktion på “Ni na ni na ni nana

  1. vanessa lopez

    tack för din recension fina Therese! Jag uppskattar det verkligen! Hoppas att du får en underbar dag när du läser detta. Din recension betyder mycket för mig! kramar och all kärlek till dig! <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *