Klippt var det här

Idag på lunchen så kilade jag bort till bästa Fredrik på Salong F&M för att toppa håret och få det lite snyggt fönat. Älskar att gå till Fredrik för han är inte bara världsbäst på att klippa och föna… han är även så sjukt rolig så jag mår så bra när jag går därifrån!! Läste förresten ett blogginlägg just om att svenska frisörer inte kan föna häromdagen. Ok kanske är det så lite generellt men det finns verkligen några riktiga proffs på föning här i Stockholm också vill jag lova… och Fredrik och Matthias är två av dem :-).  Samt att hon som skrev blogginlägget också verkar vara en fena på att föna… har inte suttit i hennes stol själv men jag har sett resultaten!! 🙂 Nu var det ju heller inte hon som sa att svenska frisörer inte kunde föna…haha.

oktoberklipp

Fredrik använder en crimper från Unite för att skapa volym i underhåret. När man gör det så brukar det oftast vara snyggt både en och två dagar efter det är fönat. Förutsatt att man slipper spöregn…

unitecrimper

Måste även slå ett slag för mitt läppstift som jag har på bilden. Jag är helt besatt av den här färgen. Det heter ”Debutante” och kommer från Pür (så klart). Tycker att det är en perfekt sån där lagom färg… Så snyggt nu på hösten. Sen älskar jag att det är så där mjukt på läpparna. Finns inget värre än torra läppstift!

purdebutant

 

 

||||| 5 I Like It! |||||

5 reaktion på “Klippt var det här

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Hello hmmm ingen återförsäljare i Enköping är jag rädd. Den närmaste är nog Carros Saxotek i Bålsta men vet ej om de har Crimpern (annars kan de nog beställa hem åt dig). Annars föreslår jag att du ringer http://www.fomhair.se så hjälper de dig! Lycka till!!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *