Höstrusk

Attans vilket höstrusk vi hade igår. Jag har inte så mycket emot det men ogillar starkt att komma till jobbet och vara blöööööt! Och det var jag igår morse så jag var lite sur men det gick snabbt över för jag hade en riktig myslunch inbokad med den den här bönan!

Hur som så kan jag inte låta bli att drömma mig tillbaka lite till förra veckans värme… Måste bara dela med mig av bilderna från sista kvällen.

drink1

palm2

tess3

Vi hade bokat in oss på Sitges ”finaste restaurang”

tess4

Vi delade på två varmrätter för att få prova två olika! En havsabborre

fisk6

En ”pulled pork”

pulledpork7

Chokladdesserten delade vi inte på… 😉

sitgesdessert

Sen blev det en sista drink…

20141007-211328.jpg

20141007-211341.jpg

 

 

||||| 6 I Like It! |||||

2 reaktion på “Höstrusk

  1. L

    Hamnade här inne för första gången idag & såg första bilden & tänkte för mig själv spontant, Spanien, kusten vid Barcelona, kanske är det Sitges.. Har varit där ngra gånger (ganska länge sen sist), men ändå, alla ”strand entréer” kring Medelhavet är ju rätt lika till utseendet, men uppenbarligen fanns bilden av Sitges kvar nånstans långt bak i mitt minne..mysig liten stad.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *