Ny favorit

Unite heter ett av de varumärken som jag jobbar med. De är kända för att ha riktigt bra stylingprodukter – och det är verkligen något de lever upp till!

De har precis lanserat en volymprodukt som heter ”Texturiza Spray” som är en riktig höjdare! Jag är inte något jättestort fan av torrshampo då jag tycker det lätt kan ge en klibbig känsla. Här får man samma typ av effekt med utan den där torra/klibbiga känslan. Det är som ett torrt/osynligt spray som man sprayar i håret och som ger en superlätt och fräsch volym. Svårt att beskriva men jag är helt såld!! Så klart doftar den ljuvlig också!

Litar ni inte på mig så kan ni läsa en oberoende recension här.

20141006-100522-36322779.jpg

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *