Aura

Jag har fått möjlighet att testköra ghds relativt nya fön Aura. Jag har den första fönen sedan tidigare och har varit väldigt nöjd med den och tänkte verkligen att det inte kunde bli bättre. Och när jag först slog på den nya fönen så tänkte jag ”neeeeej vad ÄR det här”??? Den var ju helt mesig?? Men efter en liten (väldigt kort) stund så upptäckte jag att jag hade fel. Det var bara det att den var mycket tystare.  Håret torkades torrt hur snabbt som helst. Det blev även helt blankt och fint – nästan som om jag hade plattångat det. Det som gjorde mig MEST nöjd dock var den koncentrerade strålen med luftblås. När jag fönar mitt hår så gör jag det passé för passé – då är det jättestörigt när man har gjort en bit snygg och så ska man ta nästa så blåser det luft överallt och det man har gjort klart är då förstört. Det är en av finesserna med den här fönen – den blåser luften i en rak koncentrerad ”stråle” så att det ska bli snyggt. Kolla vad fint det blev!

TEss

Motorn ligger på 2100 W så det är en kraftfull sak. MEN den är inte lika tung som den förra fönen då själva ”tekniken” inte sitter i fönen utan lite fiffigt i en dosa på golvet

kontakt

En annan smart grej är munstycket. Det är liksom uppdelat så att luften som kommer i mitten är varm och den som kommer på utsidan är kall. Detta betyder att munstycket aldrig blir varmt så du kan gå långt in i hårbotten med den för att skapa lyft utan att du bränner dig. Titta här så förstår du bättre

munstycke

Jag är verkligen supernöjd med den här fönen. Håret blev verkligen glansigt och ”kontrollerat”. Den enda stylingprodukt jag använde var Davines More Inside Relaxing Moisturizing  Fluid som har ett mekaniskt värmeskydd (viktigt) och som återfuktar håret och tar bort frissighet – kan inte leva utan den!

relaxing fluid

 

 

||||| 9 I Like It! |||||

5 reaktion på “Aura

  1. Ninni

    Jag skulle verkligen behöva gå en kurs i att fixa med håret. När jag fönar så är ju ena handen upptagen m att hålla fönen o den andra håller i borsten, men hur gör jag med håret? Man skulle ju behöva tre händer…suck.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *