Klipp klipp

Den senaste tiden så har jag känt att jag har börjat tröttna på långa hår! Jag dras mer till fräscha och nyklippta hår…och gärna lite ”lagda” frisyrer! Blev så inspirerad när jag såg Marina Kereklidou på frontrow hos Whyred förra veckan. Hon är ju lite av en idol för mig och hon var så grymt snygg i håret. Hittade ingen bild som visade det bra men kolla här!

20140901-214429.jpg

Nu är jag ju tyvärr inte begåvad med så mycket hår och inte den kvaliteten heller… Men man får göra det bästa av situationen. Därför så klippte jag av en ganska stor bit av håret förra veckan. Så här såg det ut när jag kom från min världsbästa frisör.

20140901-214611.jpg

När det blir lite kortare så blir det enklare att forma och få det att ligga kvar. Så här såg det ut efter en snabb styling av moi

20140901-214659.jpg

Nu längtar jag efter att sätta den nya breda ghd curve locktången i håret och se vad man kan få till. När vi får tid och möjlighet ska min kollega även fixa pärlemoslingor i mitt hår. Det här är drömfrisyren men jag har inte mycket hår….men ni hajar nog vilken stil jag vill få till – som en lagd frisyr som är lite retro utan att kännas mossig. Och som ligger kvar – inte flyger runt!!!

20140901-215159.jpg

||||| 6 I Like It! |||||

3 reaktion på “Klipp klipp

  1. Ninni

    Urfint! Älskar sånna där retrolockar. Har förresten fått hem min GHD-Eclipse-tång nu, den är suverän att platta med men det vill sig inte riktigt med lockarna, blir mest rakt hur jag än gör. Måste öva tror jag… kanske är det vinkeln som jag misslyckas med? Skit bakom styret är det iaf, det inser jag. Haha.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *