Sommar makeup

Så här på semestern så har jag knappt någon makeup alls. Ja ska jag inte åka någonstans så hoppar jag över den helt. Men ska jag åka en sväng så tycker jag om att piffa mig – men det är minimalt! Däremot så startar jag ALLTID morgonen med solkräm speciellt för ansiktet. Ni smörjer väl in er när ni är i solen? Ser jag ännu en bild på en illröd kroppsdel med en skojig text på Facebook så får jag spunk! Det är ju så korkat så det finns inte! Nog om det! Jag börjar med att smörja in ansiktet!

biolins

Sedan tar jag lite vattenfast mascara då jag förmodligen hamnar i vattnet förr eller senare :-). Älskar att Pürminerals Big Look är precis lika bra i vattenfast som den vanliga är! Love it!

biglook

Lite rouge i färgen ”tease” – även den från Pürminerals så klart!

teast

Och så pricken över i – ett läppstift. Valde ”show off” från Pür! Håll ut – dessa kommer ut på marknaden om några veckor. Jag har fått så positiv feedback från de journalister och bloggare som har fått prova dem. De är så krämiga och mjuka – inte alls så där torra som vissa läppstift kan vara. Är man inte van läppstiftsbärare så är dessa perfekt. Men även om de är mjuka så ger de ändå färg!

showoff

Ja slutresultatet blev så här – redo för att åka och shoppa 🙂

Tessommar

 

 

||||| 6 I Like It! |||||

2 reaktion på “Sommar makeup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *