Tess tipsar

I förra veckan var jag hem till min barndomsvän Elisabeth på middag och då bjöd hon på så god ”sallad” till grillat. Allt man behöver är detta!

20140716-111212.jpg

Jag hade turen att få tag på en så där perfekt vattenmelon med knappt några kärnor 🙂

20140716-111301.jpg

Bara att hacka melonen och klippa ner lite mynta och servera till middagen! Fräscht!

20140716-112057.jpg

||||| 7 I Like It! |||||

2 reaktion på “Tess tipsar

  1. Linnea

    Eller kopiera vår party-watermelon á la San Francisco 1973:
    Kolla hur vattenmelonen ligger stadigast.
    Gör ett konformat hål på toppen och sätt i en smal tratt.
    Fyll på med vodka lite allt eftersom så alkoholen absorberas av fruktköttet (lägg melonen i kylen mellan påfylllningarna). Det tar en dag eller så att få den riktigt vätskespänd
    Servera fruktspett i stället för välkomstdrink: Typ Jordgubbar, nektarinklyftor och melonbitar med myntablad mellan varje frukbit. Sätter fart på festen, jag lovar…
    Eller skär i fina kuber i isade drinkglas fyllda med 7Up, sockerdricka, tonic… Fast spetten är roligare.

    Svara
    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Hahaha faktum är att det där gjorde min aupair mamma även 91….i san fransisco…haha måste vara deras grej. Helt glömt bort det!,

      Svara

Lämna ett svar till Therese Jirving Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *