Middagstipset

Grillarna går nog varma i hela Sverige just nu tack vare det fina vädret :). Men om du vill ha ett supergott alternativ som inte kräver så mycket tid vid spisen så kommer det här (4 pers)

Jag släpade med den här burken från Bahrain men jag har sniffat på den och det är nog som vanlig salsa här också. Min burk var 430 ml.

20140712-101550.jpg

Töm hela burken i en gryta och släng ner 4 kyckligfileer. Låt sedan puttra på låg värme i ca en och en halv timma. Kika till ibland och rör så de inte fastnar. Jag hällde på lite vatten på slutet för det såg ut att koka bort. När det har puttrat klart så är kyckligen så mör att det är bara att dela på den (som ”pulled” kyckling) och röra runt den i såsen.

20140712-101924.jpg

Servera med ris eller tortillas och vanliga tacotillbehör. Jag hade sallad, tomat, hackad rödlök, majs, gräddfil samt guacamole (gör egen eller mixa avokados med Santa Marias kryddmix – supergott)

20140712-102112.jpg

Supersmarrigt!!!

20140712-102134.jpg

||||| 15 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *