Tjejhelg!

Sitter här på lunchen och kikar ut på regnet och drömmer mig tillbaka till helgen som gick. Även om det inte på något vis var strålande väder så var det bara så himla kul! Började helgen vid fredagslunch när jag packade bilen och åkte ut till min kollega Mia som bor i Åkersberga. Vi skulle spendera hela dagen och natten hos henne för att ha säljkonferens på kosmetiksidan. Så det var ett tjejgäng som njöt hela dagen av fin utsikt, massa god mat och myyyyyys!

1 kollage

2 lunch

3tjejerna

4middag

Lördag em så åkte jag hem och piffade mig för det var dags för nästa baluns….

5 tessj

Jag skulle på lite tjejgalej hos min kompis och gamla kollega Juliana som är hemma och är mammaledig!

6tessjullan

Förutom grillat för ca 100 pers 😉 så hade Juliana själv gjort ”libanesiska ostcigarrer”. De har säkert något annat fancy namn men jag vet inte vad det är. Det är hur som helt sjuuuukt goda och de här smakade precis som de gör på restaurang. Go Juliana!!!

7ostcigarrer

Hon hade även gjort en Tabbuleh (stavning) som var kanongod!

8tabuhlle

Underbara Elisabeth och Lina satt mitt emot mig under middagen!

8svägis

Vi åt så vi höll på att svimma… men hjälpte magsmältningen på traven med Tequila med smak av choklad… hallå där så smarrigt!

9choklad

Är det inte en bra helg så säg?

Söndagen? Ja den spenderades i soffan maratontittandes på serien ”Switched at birth” 😉

 

 

 

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *