Strålande söndag

Igår vaknade jag upp tidigt på ett strålande humör och gav mig genast ut på en lång promenad! Så fort jag kom hem så piffade jag till mig och drog på mig mitt nya förkläde och ställde mig i köket!

Tess

Jag hade nämligen bjudit över min kompis Maria på ”doplunch”. Jag bjöd på Prosecco, parmesan, jordgubbar och caesarsalladwraps framför TVn medan vi tittade på prinsessdopet!

mat

Måste förresten slå ett slag för Erik Lallerstedt caesarsås som jag använde i wrapsen. Så god!!

sås

 

Man kanske skulle ha haft tårta som dessert men vi fick nöja oss med kladdkaka, glass och svenska gubbar. Det duger det också 🙂

efterr'tt

Det var så kul att titta på alla fina kläder! Jag tyckte att Carl-Philips Sofia var jättesöt i sin vita kappa! Och jag hade hoppats att Madeleine skulle ha rosa på sig för hon klär så i det. Klänningen var supersöt men kanske liiiite kort i sammanhanget. Jag älskade dock hennes huvudbonad med flor. Jag gillar inte Fascinators alls som sticker ut från huvudet så man ser helt crazy ut. Men det här som låg snyggt på sidorna var superfint och classy!

madeleine flor

Men snyggast av alla var Victoria! God damn säger jag bara! Hon sopade rent hus med alla!!! Så annorlunda och så rätt!

victoria

Men stal showen – ja det gjorde ju lilla Estelle! Hur söt får man vara!!!

Estelle

 

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “Strålande söndag

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Åhhh tack snälla. Haha jag har så sjuuuukt mycket blusar. Just denna är dock uppsydd i Bahrain men jag vet att de brukar ha liknande på Åhlens på sommaren. Ska försöka att komma ihåg att tipsa om inköpsställen om jag har något nytt på mig. Kram

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *