Queen for a day

Jag fyllde ju år för några dagar sedan. Jag hade bestämt mig för att åka till Västerås för att fira hos mina föräldrar för då är det lättare för mina syskon med familj att kunna vara med. Jag vill gärna var med min familj på födelsedagen!

Mina föräldrar hade gjort så fint och festligt i gästrummet med flagga och blommor! Ser ni hur blommorna matchar tapeten? Den var jag med och valde 🙂

flaggaochblomma

Det hör till med liljekonvaljer på min födelsedag. Mamma brukar plocka det till mig och den doften hör liksom till min födelsedag. Skulle jag vara så lycklig att jag gifter mig en vacker dag så kommer jag ha liljekonvalj i min bukett!

blommor

Bästa frullen – en chokladcroissant gömmer sig bakom kaffekoppen!!!

frulle

Och då klart är man ”queen for a day” på sin födelsedag. När annars liksom?

queen

Jag brukar oftast ha tur med vädret på min dag men just i år så bjöds det på regn och rusk… men precis när jag fotade flaggan så sprack det upp en stund – bara för mig 😉

flagga

Men det gjorde inte så mycket – jag skulle bjuda hela familjen på middag och svettades i köket hela dagen… med bästa assistenten (mamma)

tessiköket

11 personer skulle utfodras…

dukat

Jag bjöd på fläskfile som marinerat i en balsamicomarinad hela natten…mums

kött

Men först åt vi parmesankex till fördrinken. På riktig… de bara smälte i munnen. Mellan varje kex låg philadelphiaost och kallrökt lax. Det här var verkligen en höjdare från Elle Mat & Vin. Jag delar med mig av receptet sen!

parmesankex

Och givetvis så måste man ha tårta! Jag hade beställt godaste chokladtårtan av min mamma! SÅ GOD! Jag älskar att fylla år 🙂

tårta

||||| 14 I Like It! |||||

2 reaktion på “Queen for a day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *